[智能電話] MotoG遲出係因為某大書/大報?

MotoG遲出係因為某大書/大報?

http://forum7.hkgolden.com/view. ... &highlight_id=0
errrrrrr

唔係你個間下話
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

如果係真既……………咁毛記真係冇鬼用。

真係買佢都有失我身份!

白痴.....唔明2千蚊聖誕禮物既意義.....如果比聯強應該一早出埋加送case搶頭淡湯

Moto 唔系老聯拿左代理咩, 點解d 人插 Moto 唔係插老聯
遲出為雜誌無位排版 我反而覺得 唔多似

我反而覺得係 某代理 (如果重係 S 仔既話)
接左推大陸機marketing fund ( 華X , 成日hang 機垃圾Fiber Switch 個間)

依家地鐵賣行晒廣告推 新機 , Moto marketing budget 少 所以出口術 "遲d 先囉"

你話 Moto G 香港無得賣, 人地係 Moto FB 講印度都有啦
香港重差過印度

S 仔唔係第一次係咁
- G 記既 A 主板 老奉唔推 唔promote 淨識sell
- 因為自己蟹左d 舊貨, 特登屈舖頭要 舊貨5粒先 睇"派" 粒新 U 比舖
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 18-12-2013 09:38 AM 發表
Moto 唔系老聯拿左代理咩, 點解d 人插 Moto 唔係插老聯
遲出為雜誌無位排版 我反而覺得 唔多似

我反而覺得係 某代理 (如果重係 S 仔既話)
接左推大陸機marketing fund ( 華X , 成日hang 機垃圾Fiber Switch 個間)
...

咁都係毛記冇鬼用,
竟然搵個咁屎既代理。

Moto今次用Brightstar

引用:
原帖由 rickywk 於 18-12-2013 10:56 AM 發表
哩個?

http://www.brightstarcorp.com.hk/index.php?lang=chi

引用:
原帖由 rickywk 於 2013-12-18 10:56 發表
我估正正係因為"轉接期"
垃圾老尾巨企成日有呢庭蘇州屎比下家嘆

引用:
原帖由 lorym 於 2013-12-18 11:04 發表

哩個?

http://www.brightstarcorp.com.hk/index.php?lang=chi

引用:
原帖由 rickywk 於 18-12-2013 11:19 AM 發表

依家都仲未有毛記個麥頭!
唔通仲未開始?

引用:
原帖由 lorym 於 2013-12-18 11:27 發表

依家都仲未有毛記個麥頭!
唔通仲未開始?
估到啦

引用:
原帖由 rickywk 於 2013/12/18 10:56 發表
鬼咩, 老聯拿左之後 無推過 掛住推大陸山寨機 華為
有賣 Lenovo ??  呢間野 完全未聽過
Address :  旺角西洋菜南街2A-2H號銀城廣場12樓1205-1206室

之前 Moto 個維修中心隔離?

天然系長髮眼鏡娘 最高

如果係 PC_ 既話 以後唔買
天然系長髮眼鏡娘 最高

[原帖由 dom 於 2013-12-18 12:39 發表
如果係 PC_ 既話 以後唔買 [/quote]

肯定唔係,傳聞係堆田區報