[智能電話] 依家先知 部 LG F5 LTE 係Snapdragon S4

依家先知 部 LG F5 LTE 係Snapdragon S4

LGE MSM8960 Lx (Krait) Dual Core @ 1.5GHz
GPU Adreno 225
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

同 one xl 一樣

引用:
原帖由 lctang 於 2013/12/19 17:41 發表
同 one xl 一樣
Good or bad

引用:
原帖由 dom 於 2013-12-19 17:56 發表

Good or bad
你部機大把機殼賣。

雙核LTE,叫做主流機,好過Nokia625果粒8930AB。

今日prompt 我話有 Software Update
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我都唔知佢up 乜...up 完都係 4.1.2
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 19/12/2013 17:56 發表

Good or bad
My LG LTE2 is also this cpu, but 2GB RAM + 720p mon.

Up 完好似d 反應再快左d
開 CPU-Z 睇 見佢 CPU #1/#2 swich on/off 快左
不過實際有無大影響就唔知了 (電量上)
聽日先知
天然系長髮眼鏡娘 最高

粒U OK ge
至少依家都叫順暢

引用:
原帖由 lctang 於 20/12/2013 10:38 發表
粒U OK ge
至少依家都叫順暢
yes, my LG mobile is 12xxx to 13xxx in antutu
and have LTE, not slow and lag

but my new N5 is faster

引用:
原帖由 dom 於 2013-12-19 22:55 發表
Up 完好似d 反應再快左d
開 CPU-Z 睇 見佢 CPU #1/#2 swich on/off 快左
不過實際有無大影響就唔知了 (電量上)
聽日先知
我部og都up左
反應係快左

btw 你唔係呢加先知佢用msm8960呀...
應該係1.2? 有1.5咁正咩

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2013/12/20 12:18 發表

我部og都up左
反應係快左

CPU-Z show 係 1.5GHz Max
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2013-12-20 12:18 發表

我部og都up左
反應係快左

8960係1.5,8930先係1.2。

引用:
原帖由 62561 於 2013-12-20 13:10 發表

8960係1.5,8930先係1.2。

不過 d a7 4核追效能追好快