[智能電話] LG Optimus L9同Galaxy Nexus有Android4.4.2更新

LG Optimus L9同Galaxy Nexus有Android4.4.2更新

CM11升級
Linux Kernel更新到3.0.101,而TI OMAP處理器就只係支援到3.0.XX..

引用:
原帖由 62561 於 2013-12-26 21:18 發表
CM11升級
Linux Kernel更新到3.0.101,而TI OMAP處理器就只係支援到3.0.XX..
我以為AOSP.

你FLASH左?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-12-26 21:20 發表

我以為AOSP.

你FLASH左?

唔敢搞

引用:
原帖由 62561 於 2013-12-26 21:25 發表

唔敢搞
好似話新的4.4.X 冇左原生SMS?

要裝軟件先得定用個個HANGOUT 野...

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-12-26 21:29 發表

Nexus5我用Hangout

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2013-12-26 21:29 發表

Google要Hangout代替一切。

引用:
原帖由 62561 於 2013-12-26 21:25 發表

唔敢搞
除非你識backup同救soft brick,否則唔建議玩擦機。

引用:
原帖由 Aware 於 2013-12-26 21:41 發表

除非你識backup同救soft brick,否則唔建議玩擦機。
睇隔離台D人刷得好開心

DEFY/DEFY+都有Android4.4.2為基礎嘅CM11更新,Linux Kernel版本2.6.32.61.
DEFY XT亦有4.4.2非官方更新,Linux Kernel版本2.6.34.14.