[智能電話] Moto G

Moto G

Coming soon

Wilson $1898

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-21 13:48 發表
Wilson $1898
有冇信用咭優惠?

最衰Smartone無賣,唔係的話有10% off

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/1/21 13:57 發表

有冇信用咭優惠?
大新好似有優惠 再平dd, 我無
但係 HSBC 可以用即賞錢 
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

機已入
衛訊好多人買

去到見到櫃檯已經有六個 user 買機既係度試機
我試左 一陣 要一部

跟我後面想試機既 試完又係要一部

個sales 都 R 頭 話新出好耐無見唔夠3個鐘賣10部機 , 笑住講話 Shamesung 都唔得
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-21 14:09 發表

大新好似有優惠 再平dd, 我無
但係 HSBC 可以用即賞錢 
dom 大, call我痳
上次 hsbc @ gigaspots又係有折唔call人幫手

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/1/21 14:20 發表

dom 大, call我痳
上次 hsbc @ gigaspots又係有折唔call人幫手
等左咁耐 忍唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高

Moto 人地真係賣 , 唔係 乞米咁乞唔到 要炒價

D 米粉繼續乞米吧啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 21/1/2014 14:12 發表
機已入
衛訊好多人買

去到見到櫃檯已經有六個 user 買機既係度試機
我試左 一陣 要一部

跟我後面想試機既 試完又係要一部

個sales 都 R 頭 話新出好耐無見唔夠3個鐘賣10部機 , 笑住講話 Shamesu ...

waiting report

大新卡話  $17xx only
天然系長髮眼鏡娘 最高

隔離台手機版d 友係度抽水

- 1GB RAM 咁少 唔惦
(無人叫你乜都開住用 )
- 無得換電 無得插卡
( 呢part 我都唔鍾意...但係無計)

-  唔係 Dual Sim Dual 3G
( 我都想知 有咩機係呢個價位可以做到, 貴d 既 Dual Sim 機都未必得)
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 21/1/2014 17:07 發表
隔離台手機版d 友係度抽水

- 1GB RAM 咁少 唔惦 <- not counting china brand or water goods (VEGA, LG, Nexus 4...), no Android can provide 2GB RAM with this price. this complaint is somewhat stupid
(無人叫你乜都開住用 )
- 無得換電 無得插卡 <- Nexus 4 or 5 also don't have, but ***, hongmi can
( 呢part 我都唔鍾意...但係無計)

-  唔係 Dual Sim Dual 3G <- no comments, but seldom heard both SIM are 3G enabled
( 我都想知 有咩機係呢個價位可以做到, 貴d ...

so yr LG mobile... traded in?

No, still using now

你有冇買FLIP COVER?