[智能電話] Moto G

Moto G

Coming soon

Wilson $1898

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/1/21 13:57 發表

有冇信用咭優惠?
大新好似有優惠 再平dd, 我無
但係 HSBC 可以用即賞錢 
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

機已入
衛訊好多人買

去到見到櫃檯已經有六個 user 買機既係度試機
我試左 一陣 要一部

跟我後面想試機既 試完又係要一部

個sales 都 R 頭 話新出好耐無見唔夠3個鐘賣10部機 , 笑住講話 Shamesung 都唔得
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tamalemon 於 2014/1/21 14:20 發表

dom 大, call我痳
上次 hsbc @ gigaspots又係有折唔call人幫手
等左咁耐 忍唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高

Moto 人地真係賣 , 唔係 乞米咁乞唔到 要炒價

D 米粉繼續乞米吧啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

大新卡話  $17xx only
天然系長髮眼鏡娘 最高

隔離台手機版d 友係度抽水

- 1GB RAM 咁少 唔惦
(無人叫你乜都開住用 )
- 無得換電 無得插卡
( 呢part 我都唔鍾意...但係無計)

-  唔係 Dual Sim Dual 3G
( 我都想知 有咩機係呢個價位可以做到, 貴d 既 Dual Sim 機都未必得)
天然系長髮眼鏡娘 最高

No, still using now

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2014/1/21 20:02 發表
你有冇買FLIP COVER?
考慮過 但無買, 因為我成日要睇 screen
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2014/1/21 20:59 發表

配左COLOR 殼?
原裝黑殼
不過有考慮過換個藍殼的
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebird 於 2014/1/21 23:03 發表
Already sell out
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2047857
咁總有d 人唔arm 既貪新鮮
天然系長髮眼鏡娘 最高

Testing post from Hello Moto

FOr HKSpot Apps it load faster, have more free RAM than F5LTE

But minor problem

1. Virtual home key
2. HKO apps seems not very compatible
Maybe its more related with Android OS new version more than the phone

But some good point I like

MOTO migrate apps, easy data transfer from old phone to new
no junk bootup, no stupid Bundle WeChat

引用:
原帖由 Aware 於 2014/1/22 10:12 發表

啲ONX用唔慣nexus又學人買Moto G :o)
未必既
有d 人拿黎打機 可能覺得 1GB 唔夠爽
或者 無得加卡....

Moto G Dual Sim 雖然我用唔到 2GB Internal Memory
但係有得插 TF 卡 我覺得會更好
部機又唔係無位...

隻mon 明顯靚過 LG F5 LTE 既 IPS
天然系長髮眼鏡娘 最高