[智能電話] sh-02f

sh-02f

好正比z1c仲好

但無lte.....................

仲要預0 update喎...
你話跌到落2千頭玩下就無所謂

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-1-24 10:49 發表
仲要預0 update喎...
你話跌到落2千頭玩下就無所謂
但同IPHONE SIZE一樣 靚仔D.... 仲要大MON D 4.5..

不過唔熟日本機 會唔會有其他carrier 都出呢部而有機會用到1800mhz lte?

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2014-1-24 11:07 發表

但同IPHONE SIZE一樣 靚仔D.... 仲要大MON D 4.5..

不過唔熟日本機 會唔會有其他carrier 都出呢部而有機會用到1800mhz lte?
日本都無network行1800,Sony Z1日水開始有1800原因係方便roaming

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-1-24 11:17 發表

日本都無network行1800,Sony Z1日水開始有1800原因係方便roaming

http://ja.wikipedia.org/wiki/Long_Term_Evolution
我見佢

1710~1785 1805~1880 95 75×2 FDD CA_3-5,
CA_3-7,
CA_3-8,
CA_3-20
NTTドコモ(東名阪バンド
イー・アクセス[3]
CSL(香港)
韓(KT、SKテレコム)
欧州 DCS バンド9を内包。欧州・アジアでGSMで利用中の周波数。

仲以為有機tim

回覆 5# cheungmanhoi 的帖子

無..
呢部黎到香港用唔到LTE
願燈力與我常在

回覆 6# tat0801 的帖子

我知呀 所以先問其他carrier 會唔會出到個1800mhz lte版者

回覆 7# cheungmanhoi 的帖子

來來去去都係得docomo可以係海外用
AU, softbank都是鎖死
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-1-24 13:35 發表
來來去去都係得docomo可以係海外用
AU, softbank都是鎖死
等Z1C....

Z1c等多兩個禮拜左右歐洲,台灣就見街

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-1-24 14:54 發表
Z1c等多兩個禮拜左右歐洲,台灣就見街
無行貨
對比來真係柒好多

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-1-24 11:17 發表

emobile係行1800

引用:
原帖由 Henry 於 2014-1-24 16:26 發表

emobile係行1800
完全無視,三大網絡商通晒下至廣島,上至仙台新幹線隧道,但emobile係零.....

英國開始有pre-order,過年後歐水就到

引用:
原帖由 rickywk 於 2014-1-25 12:04 發表
英國開始有pre-order,過年後歐水就到
黎到4500起啦