[電子電玩] 衣家啲GAME咁大食

衣家啲GAME咁大食

刺客信條,要用I5,仲要7970先玩到,我唔想UPGRADE部機呀,早兩年買機時明明都話651K實好夠用

引用:
原帖由 符碌 於 2014-11-15 11:22 發表
刺客信條,要用I5,仲要7970先玩到,我唔想UPGRADE部機呀,早兩年買機時明明都話651K實好夠用
睇黎你要成部買過
最低要求已經要i5 2500k

引用:
原帖由 KvCC 於 2014-11-15 11:24 發表

睇黎你要成部買過
最低要求已經要i5 2500k
我RAM有8G,係要底板CPU同DISPLAY

引用:
原帖由 符碌 於 2014-11-15 11:30 發表

8GB ram唔好以為好多

引用:
原帖由 符碌 於 2014/11/15 11:22 發表
呢隻 ACU , 最低要求係 i5 + GTX770

AMD 全滅

引用:
原帖由 符碌 於 2014/11/15 11:30 發表

COD 新版全部最低要求 6GB RAM

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-11-15 11:40 發表

8GB ram唔好以為好多
早兩年我話砌機嗰時問洗唔洗砌16G時呢度個個都話打機唔洗咁多,8G夠喎,包括DOM,又話冇乜可能要16G

引用:
原帖由 符碌 於 15-11-2014 01:13 PM 發表

早兩年我話砌機嗰時問洗唔洗砌16G時呢度個個都話打機唔洗咁多,8G夠喎,包括DOM,又話冇乜可能要16G
我仲用緊32bit win 7!

引用:
原帖由 符碌 於 2014/11/15 13:13 發表

咁唔係全部新game 要6GB

引用:

引用:

引用:
原帖由 dom 於 2014-11-15 18:09 發表

洗唔洗開三個post

4GB ram 行過

引用:
原帖由 jackli 於 2014-11-16 00:11 發表
4GB ram 行過
你都唔打機