[電子電玩] Cities: Skylines

想買隻大陸老正,咁樣算唔算支持左佢地??

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-15 11:36 發表

GMG好似US22之麻
30喎
邊樹22,22既話買隻來擺下都好呀

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-16 08:52 發表

GMG vip
Items bought
Cities: Skylines - PC        $21.89
Payment type:        PayPal
Credit used:        -$2.00
Total        $19.89

有冇人有D教學睇下呀,唔知點起頭好,
佢d城條路側邊已經限左size比你起樓..
圍得太大會中空
d路有冇方法90度..放左一下就唔齊..

出左繁中,係steam workshop

WTF,原來可以買地,咁咪可以玩好多年
我起左小小,手痕買左側邊連埋條高速,跟住條高速可以改

有冇人要買大陸老正?今個星期四五六我番上去,可以直接係上面買,用咩比錢??

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-17 01:07 發表

買 steam 好啲, 可以起 steam workshop download 啲 mod / map 黎用
第一次用個WORKSHOP..好屈機呀,直接DOWNLOAD埋入GAME就用得唔洗左改右改
仲岩岩SHARE埋比個FD玩,STEAM真係
食屎啦EA

引用:
原帖由 leyland1989 於 2015-3-17 07:41 發表

我射左一日波, 打左兩晚通霄

hype 已經過左
加上world of warships 出左
仲有一大堆essays 要趕
幾日無玩過

你有BETA?可唔可以拎來玩下
玩緊NF2,同1差好遠,D船快到快艇咁

引用:
原帖由 leyland1989 於 2015-3-17 11:12 發表

下, NDA 都lift 左啦
close beta 人人都apply 得

果陣好彩中左close beta weekends   唔駛再apply

果陣玩日本戰艦玩到厭, 依家主攻巡洋艦

比你J住先
最上

http://i.im ...
miss左呀,冇得apply啦
咁L真

D路真係好好玩,可以左飛右飛
SHITCITY D路係點?我已經唔記得
都好煩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我是ONQ
得咁小人都咁塞車
其實D人口點解升得咁慢咁..

其實D垃圾點搞呀,爆多.

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-23 22:58 發表

裝mod...有個減半...
如果裝D咁既MOD好似影響左唔好玩喎

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-24 09:42 發表
你可以去workshop揾下,我起碼要夜晚先up到!
另外可以揾埋冇交通燈同限左右轉嘅mod
限左右轉哩個我覺得合理D
起碼有D路真係會唔比你轉

我而家起左5個燒垃圾,終於追到個量

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-24 13:06 發表

追到量唔係問題...最大問題係架車入唔到城...
儲多輪錢都要再起過..
工業區用單程路,塞到我HIHI
我終於搵到原來有制可以升級條路
之前人手del再起,d灣路跟唔番個形:0)

我都仲未玩火車同埋地鐵
水霸好屈機,1個發20X電