[電子電玩] Cities: Skylines

Bought

引用:
原帖由 dom 於 2015-3-8 20:54 發表
信唔過大陸網, 都係STEAM 買左

dom 姐連間咁有passion 既小studio 都想整死
放一人條生路啦

bte   好心急

引用:
原帖由 dom 於 2015-3-9 09:09 發表

我係想玩
Simcity 同Maxis都比你收左皮

有D想逃學
頂你, 我返2點半至7點, 買完食送返到屋企成8點..

60K 人口以上好難谷

引用:
原帖由 dom 於 2015-3-11 14:00 發表

Cap 圖share please
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

demand 唔升... 好難谷人口..

引用:
原帖由 tamalemon 於 2015-3-11 17:22 發表
聽講已經有game 迷遇到有bug
有, dam 唔work, 塞火車

引用:
原帖由 siupy 於 2015-3-16 16:57 發表
隻GAME搞到我想射波返屋企打
比較之下,隻simcity 5 愈睇愈似fb game
我射左一日波, 打左兩晚通霄

hype 已經過左
加上world of warships 出左
仲有一大堆essays 要趕
幾日無玩過

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-17 01:07 發表

買 steam 好啲, 可以起 steam workshop download 啲 mod / map 黎用
買boxset 都係入key 連落steam

好多日無玩過

引用:
原帖由 toby 於 2015-3-17 10:57 發表

你有BETA?可唔可以拎來玩下
玩緊NF2,同1差好遠,D船快到快艇咁
下, NDA 都lift 左啦
close beta 人人都apply 得

果陣好彩中左close beta weekends   唔駛再apply

果陣玩日本戰艦玩到厭, 依家主攻巡洋艦

比你J住先
最上

Fuso

妙高同長門

引用:
原帖由 符碌 於 2015-3-17 13:17 發表

咩GAME咁正
唔騎劫
我自己開post

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-19 20:31 發表