[電子電玩] Cities: Skylines

18/2/2016 出新 DLC  "Snowfall"
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

中完AGENT LIMITS, 而家中埋 0 Tourist

引用:
原帖由 XT 於 2016/2/5 01:22 發表
中完AGENT LIMITS, 而家中埋 0 Tourist
睇官方一直無答點fix  , 我估係先天 Unity Engine Limit 黎
因為唔只 Cities Skyline , 用同樣 Unity 引擎既 Kerbal Space Program 都有類似問題
一多entities 就會傻
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 XT 於 2016-2-5 01:22 發表
係咩bug嚟?
可以介紹下?

我仲有玩,但又唔覺有咩問題,可能我玩得屎

引用:
原帖由 紙羊 於 2016/2/7 13:01 發表

係咩bug嚟?
可以介紹下?

我仲有玩,但又唔覺有咩問題,可能我玩得屎
要人口多過 20萬...
天然系長髮眼鏡娘 最高

1.3 個天氣, 如果落雨真係對Display一大考驗

引用:
原帖由 XT 於 2016-2-22 03:51 發表
1.3 個天氣, 如果落雨真係對Display一大考驗
我等砌新機先玩呢隻GAME係正確選擇

引用:
原帖由 符碌 於 2016-2-25 01:07 發表

我等砌新機先玩呢隻GAME係正確選擇
HDR effect 黎 行雷閃電,落大雨道路反光
我未玩到佢會落雪

引用:
原帖由 XT 於 2016-2-25 10:28 發表