[電子電玩] Cities: Skylines

引用:
原帖由 dom 於 2016-4-7 03:13 發表
http://www.gamasutra.com/view/news/267926/Did_you_know_Stockholm_used_Cities_Skylines_for_urban_planning.php

https://en.wikipedia.org/wiki/Cities:_Skylines
原來原定係預 Simulate 1M 人口左右... ...
我而家都係 around 500k with mod

開新地圖玩算
基本上去到500已經MAX

更改設計方式
首先設計核心, 將主要同客/人既擺埋一齊先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 XT 於 2016/4/12 02:17 發表
更改設計方式
首先設計核心, 將主要同客/人既擺埋一齊先
20C 既雪地??
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2016-4-13 00:00 發表

20C 既雪地??
未行過, 所以溫度未調節

引用:
原帖由 XT 於 2016/4/13 00:11 發表

未行過, 所以溫度未調節
記得起地熱廠

放假先有時間玩
晝完車路, 要晝火車路
拉番埋晒啲誇境路入去中央交匯處

超靚

引用:
原帖由 XT 於 2016/5/24 02:34 發表
VsjU1MAuHcE

超靚
真係好心機

引用:
原帖由 dom 於 2016-5-24 16:19 發表

真係好心機
部機超勁就真

Reborn

引用:
原帖由 XT 於 2016-6-7 01:00 發表
Reborn
我要等新機先玩到

引用:
原帖由 符碌 於 2016-6-7 01:15 發表

我要等新機先玩到
我部廢機...我已經放棄左

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2016-6-8 13:31 發表

我部廢機...我已經放棄左
等AMD出埋新U,到時就可以換機,呢次DISPLAY要用480

引用:
原帖由 符碌 於 2016/6/9 03:04 發表

等AMD出埋新U,到時就可以換機,呢次DISPLAY要用480
隻game 食 RAM 食 CPU 多過食 GPU ...
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴