[電子電玩] Cities: Skylines

無你地咁叻玩到 100,000 人
卡左係50,000~60,000 之間 , 同埋 我掛住起公路網 /改善塞車位

點解無 High Tech 工業既, 我d 市民係咁嘈話 唔想做農場

- 市中心沿河高速完成
- 之前跨河太多車, 公路又無起到過河, 依家拆左d 樓高架橋起埋過河駁左去另一邊條環城高速

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

office咪high tech工業

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410236188
Traffic Guide
基本上建議同真實設計類似
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2015-3-26 00:44 發表

一般情況下我諗要玩到好後期先會玩到起唔到
我估都係....

其實我覺得佢好在,可以比你重新來過,D樓改完路再重起佢都好快高級番
以前玩SC,D靚樓係唔捨得DEL

單程路轉左右唔洗特登裝MOD,升級道路RIGHT/LEFT CLICK就轉到..

更新完唔知係唔係撞mod
地鐵有問題

真係好多人

引用:
原帖由 siupy 於 2015-3-28 01:14 發表
更新完唔知係唔係撞mod
地鐵有問題
巴士站都出事....

新 update 有問題 佢地撤回

引用:
原帖由 dom 於 2015-3-26 00:57 發表
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=410236188
Traffic Guide
基本上建議同真實設計類似
其實睇完又好想拆城

地圖最大幾大?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2015-3-29 19:47 發表
地圖最大幾大?

如果有埋day/night同multi就好鳥

貨如輪轉