[電子電玩] Cities: Skylines

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-20 20:02 發表

你update 咗未
update o左啦, page down 呀嘛 ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

選左起路 / 高速公路 種類, 拉個陣page down 你會見到 tunnel 入口
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-21 01:19 發表
選左起路 / 高速公路 種類, 拉個陣page down 你會見到 tunnel 入口
唔見

引用:
原帖由 XT 於 2015/5/21 01:24 發表

唔見
你起路時有無試page up 咪起高架橋既, page down 就起隧道入口,你睇我張圖

引用:
原帖由 dom 於 2015-5-21 11:36 發表

你起路時有無試page up 咪起高架橋既, page down 就起隧道入口,你睇我張圖
得了

撞mod

引用:
原帖由 XT 於 2015-5-21 17:40 發表

得了

撞mod
內置個unlock都炒埋

引用:
原帖由 XT 於 2015/5/21 18:12 發表

我老正無事

物流中心一期二期

有無人識整地圖
完全搞唔掂
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27991&snA=379

我想做呢個城
有無人幫到我

我set到啲火車戴客量去到SP1950咁高都可以爆既 ...

引用:
原帖由 XT 於 2015-5-21 18:12 發表

你用老翻???

引用:
原帖由 符碌 於 2015-5-25 01:42 發表

你用老翻???
應該唔係呀嘛?
唔係老正先用到steam d mod?

單人玩似終有啲啲厭悶, 尤其發展到左一啲樽頸位果陣
無人一齊玩同傾計真係好悶

引用:
原帖由 XT 於 2015/5/21 23:35 發表
物流中心一期二期
屈機