[電子電玩] Cities: Skylines

高速公路仲有冇得加大一倍

引用:
原帖由 XT 於 2015-3-24 23:46 發表
高速公路仲有冇得加大一倍
起2條平行, look up express & collectors

小心....所有路有limit的.....

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-25 13:19 發表
小心....所有路有limit的.....
唔明

引用:
原帖由 toby 於 2015-3-25 19:02 發表

唔明
道路有限"供應"...會起到冇得起....

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-25 19:21 發表

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-25 19:21 發表

係咪bug咋

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2015-3-25 20:02 發表

係咪bug咋
應該唔係...強國o個面有人試過....原整句子話唔可以再起同一種路....

引用:
原帖由 alextamly 於 2015-3-25 21:16 發表

應該唔係...強國o個面有人試過....原整句子話唔可以再起同一種路....
其實我覺得隻game D路塞得快得有D過份

話就係唔係有mod同以前SC4一樣可以講你知D市民點樣返工? 即係返工放工條路線

其實係咪巴士COVER到就唔洗地鐵?試過起左冇乜人搭,我得一萬人

引用:
原帖由 toby 於 2015-3-26 00:17 發表
其實係咪巴士COVER到就唔洗地鐵?試過起左冇乜人搭,我得一萬人
識轉車

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2015-3-25 23:29 發表

其實我覺得隻game D路塞得快得有D過份
唔明點解可以咁多車泊

引用:
原帖由 alextamly 於 2015/3/25 19:21 發表

一般情況下我諗要玩到好後期先會玩到起唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 XT 於 2015/3/26 00:29 發表

唔明點解可以咁多車泊
你用邊款路
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴