[電子電玩] Cities: Skylines

After Dark 聽日就出啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

尋晚買咗安埋玩, AMD U 真係。。。。要換啦
跌到得3X fps

夜景
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 XT 於 2016/1/6 00:05 發表
好迫
有時間 cap 下圖 等我學下偷下師 點設計d 路
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2016/1/8 23:17 發表
第二張圖左下角有其實有三個車站
分別一個連接另一個小島
一個區內
一個對外
你fps 幾多
我大城會超lag...
AMD 頂唔順
天然系長髮眼鏡娘 最高

玩公路玩到咁
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 siupy 於 2016/1/12 23:42 發表
無限金錢真係好玩
整呢個迴旋處整左成晚
好正喎

引用:
原帖由 XT 於 2016/1/21 00:37 發表
尖塔個d 咩黎
天然系長髮眼鏡娘 最高

18/2/2016 出新 DLC  "Snowfall"
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2016/2/5 01:22 發表
中完AGENT LIMITS, 而家中埋 0 Tourist
睇官方一直無答點fix  , 我估係先天 Unity Engine Limit 黎
因為唔只 Cities Skyline , 用同樣 Unity 引擎既 Kerbal Space Program 都有類似問題
一多entities 就會傻
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2016/2/7 13:01 發表

係咩bug嚟?
可以介紹下?

我仲有玩,但又唔覺有咩問題,可能我玩得屎
要人口多過 20萬...
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 XT 於 2016/2/25 10:28 發表

HDR effect 黎 行雷閃電,落大雨道路反光
我未玩到佢會落雪
你要開新 map 專玩雪地先有

xT 有無 mod list
不過我想玩下一邊農村 feel 一邊中型城市

引用:
原帖由 XT 於 2016/3/16 00:59 發表
裝o左個 mod, 火車變晒高鐵, max 450km/h
重有無塞火車

天然系長髮眼鏡娘 最高

XT !

https://forum.paradoxplaza.com/f ... -1-4-0-f3.915105%2F

1.4 Free update 追加地型修改!

- 新加Floodwall 起係highway 隔離, 靚!
- 可以整運河
- 起路上坡太斜 ? 有option 比你用 Page Up/Down 調整!
- 起水霸容易左

天然系長髮眼鏡娘 最高