[電子電玩] Cities: Skylines

引用:
原帖由 dom 於 2016-1-9 17:39 發表

你fps 幾多
我大城會超lag...
AMD 頂唔順
無特別check FPS

同埋唔大城邊好玩架
剩係整定高速公路都有排你玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dom 於 2016-1-10 02:02 發表
玩公路玩到咁
佢啲高速公路係真有用,唔似SC4咁
同埋極度建議多用 highway,貨車有陣時用,
啲人有錢隻games佢真係寫到會個個OOOO出街

引用:
原帖由 leyland1989 於 2016-1-10 05:55 發表
我成個city 地底都係highway
我都有 仲有火車

新甲級寫字樓及商業區
正物色新地建立全新住宅用地 準備容納50K人口

正考慮東面邊界近山地地區,今晚補地圖

引用:
原帖由 siupy 於 2016-1-12 23:42 發表
無限金錢真係好玩
整呢個迴旋處整左成晚
我個人唔好好 suggest 用 roundabout
個流量一大就好塞,同埋隻 games 啲車永遠左線

中間係大改完既超級物流中心
連埋地下火車及高速交匯處
新市鎮 睇黎可以預100K人口

引用:
原帖由 siupy 於 2016-1-14 19:16 發表
玩MOD玩到出神入化
UDubSltRIT0
佢條海岸線用乜MOD

~10K 人口即將填充完畢 (左面果個居住區)
成功修建新既連接對外高速公路連接城區及該區, 並預留接口

有個工業園設計失誤
加路都搞唔掂,要重建

引用:
原帖由 dom 於 2016-1-21 23:16 發表

尖塔個d 咩黎
office

引用:
原帖由 dom 於 2016-1-21 23:16 發表

尖塔個d 咩黎
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=418277875
Simple Supertalls

勁谷人口, 維持WEEKLY 3K~4K, 以填充就業人數不足問題

中完AGENT LIMITS, 而家中埋 0 Tourist