[硬件] 無開團「團購」

無開團「團購」

有興趣就留言啦!   幫手分擔運費! 5人成團

905e 936港元 +10港元團費
900e 900港元 +10港元團費
605e 750港元 +10港元團費
400e 527港元 +10港元團費

「講個信字」有意留言。

有鋪保1年,順豐運送ASHOP 交易 A費自付

愚生 400e 一粒
G-CORE 605e 一粒
HOI 400e 一粒

[ Last edited by 愚生 on 2010-4-3 at 12:12 ]

價錢? 幾時有貨?

效能點架?

引用:
Originally posted by 紙羊 at 2010-3-31 08:48:
效能點架?
你將啲PII underclock未知囉

連粒U係乜spec都唔知....

係咪依個?

其實 U咁細粒,運費都係三四十蚊(用最貴?龠黑蛂^,
一齊訂share 唔會慳得幾多。

我早排淘寶都買左粒 605e…………
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

無保?

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-3-31 09:59:
其實 U咁細粒,運費都係三四十蚊(用最貴?龠黑蛂^,
一齊訂share 唔會慳得幾多。

我早排淘寶都買左粒 605e…………
到左未? 正唔正?

Any performance improved if I change 3250e to 405e?  My mb is Zotac 8200ITX

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-3-31 10:13:

到左未? 正唔正?
晨早到左,
不過計劃有變,擺係度未砌…………

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-3-31 10:00:
無保?
大陸舖頭一年保,有事你可以寄番上去…………

不過 CPU 通常著到就一路得,唔超好少有事。

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-3-31 10:29:

大陸舖頭一年保,有事你可以寄番上去…………

不過 CPU 通常著到就一路得,唔超好少有事。
咁都係算 la, 反正我 e+ 都用緊 905e

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-3-31 10:41:

咁都係算 la, 反正我 e+ 都用緊 905e
用緊 905e 梗係算喇,唔通downgrade,玩咩???

小馬馬 我都係佢度購買,有興趣咪一齊訂囉!........  運費平d麻!