[硬件] 文書BT download 敢死機, 點砌

文書BT download 敢死機, 點砌

唔知部會爆炸的Haier LCD 電視有冇VGA input, 不過list 可包mon

想要四核, 8GB ram, 同USB3.0

已有硬件及軟件

WD 1TB green <data>
seagate 500G <os>
hitachi 80G sata 1 <BT>
seagate 20G ide <唔知用黎做乜, 又冇壞>
gigabyte HD2400 pro
onkyo se90
AL vs4121
JWin7 HP Box set

唔明你想要咩

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-16 09:36 發表
唔明你想要咩
同上面有0既hardware 合體做一部電腦

差cpu/mb/ram/mon

用 amd la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-16 09:36 發表
唔明你想要咩
引用:
想要四核, 8GB ram, 同USB3.0
AMD 啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

咁即係邊隻先

引用:
原帖由 G544 於 2010-11-16 14:15 發表
咁即係邊隻先
1090t 6core

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-11-16 14:32 發表

1090t 6core
六核拎黎BT

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-16 13:47 發表

AMD 啦

講左咁耐, 有冇list 睇下呢

引用:
原帖由 G544 於 2010-11-16 16:21 發表
講左咁耐, 有冇list 睇下呢
簡單 D 你可以搵搵 AMD 姐果 D POST 架

唔知得唔得list
cpu--a2 x4 640
ram-kinston 4gb x2
psu-corsair vx450
dvd--是_旦
mb- asus m4a88tdm evo usb3
case-是_旦

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2010-11-17 17:37 發表
唔知得唔得list
cpu--a2 x4 640
ram-kinston 4gb x2
psu-corsair vx450
dvd--是_旦
mb- asus m4a88tdm evo usb3
case-是_旦
如果想平D可以試下ASROCK , BIOSTAR , ECS呢D
做咩全部都加個底線姐

講真, 20G IDE 同 2400 pro 掉鬼左佢啦
買張 6150/880G 都好過佢
比我就 80G 行 OS (OS 唔使大)
個 page file放係 500G/1T 就可以

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-11-17 17:42 發表

如果想平D可以試下ASROCK , BIOSTAR , ECS呢D
做咩全部都加個底線姐
ecs 有保留