[硬件] AMD Phenom II X4 905E (65W) $764.07@Linke

AMD Phenom II X4 905E (65W) $764.07@Linke

雖然係 OEM 貨 (w/o fan),但真係吸引過買行貨 AMD Athlon II X4 640

AMD Phenom II X4 905E (65W) spec:
Operating Frequency 2.5GHz
Hyper Transports 4000MHz
L2 Cache 4 x 512KB
L3 Cache 6MB
Thermal Design Power 65W

AMD Athlon II X4 640 spec:
Operating Frequency 3GHz
L1 Cache 4 x 128KB
Thermal Design Power 95W

引用:
原帖由 小童 於 2011-1-27 00:40 發表
雖然係 OEM 貨 (w/o fan),但真係吸引過買行貨 AMD Athlon II X4 640

AMD Phenom II X4 905E (65W) spec:
Thermal  ...
呢個價成個月前囉..
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

信唔信得過???

可信的
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 小童 於 2011-1-27 00:40 發表

Thermal  ...
905E is faster than 640?

個價真係超耐之前...
識超既話其實咩型號冇所謂
但PII有L3,AII冇L3

我係linke買左900e之後一個月…
清完後同價賣905e....

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-1-29 23:46 發表
讚好!............ 早買早享收
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

多口問句,呢d U冇跟HSF,咁有乜平靚正HSF合用?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-2-7 19:03 發表
多口問句,呢d U冇跟HSF,咁有乜平靚正HSF合用?
咩case?

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-2-8 14:05 發表

咩case?
M-ATX case點? ITA case又點?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-2-8 17:55 發表

M-ATX case點? ITA case又點?
筆直呢
要求呢

In Stock

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-2-8 20:49 發表

筆直呢
要求呢
我隨便問問o者,想知有冇「平、靚、正」選擇。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 tat0801 於 2011/1/29 23:46 發表
我買 405e $5xx , 之後佢賣貴左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴