[硬件] 死左粒p4

死左粒p4

以為死display/牛/mb...

點知換哂咁多樣都唔得.......

拆左另一部p4 2.4換左又冇事了.....

咁多位大大有冇478 cpu多???唔係既話就要製造垃圾了

引用:
原帖由 Heee 於 2011-8-11 22:46 發表

係時候
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-11 22:52 發表

係時候
g620

引用:
原帖由 Heee 於 2011-8-11 22:57 發表

g620
索K啦
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-11 22:59 發表

索K啦
唔係米王htpc

窮鬼htpc only

G620T 先岩
一係就 2100T

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-11 22:59 發表

索K啦
Heee Heee Heee Heee

引用:
原帖由 lctang 於 2011-8-11 23:03 發表
G620T 先岩
一係就 2100T
連p4都無問題

唔會需要用到G620T

引用:
原帖由 Heee 於 2011-8-11 22:46 發表

CELERON 2.4 / P4-2.4C 我都有....

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-11 23:16 發表

連p4都無問題

唔會需要用到G620T
連 display card 慳埋

引用:
原帖由 lctang 於 2011-8-11 23:42 發表

連 display card 慳埋
G620做唔到既野, G620T都做唔到
G620T做到既野, G620都做到

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-11 23:44 發表

G620做唔到既野, G620T都做唔到
G620T做到既野, G620都做到
TDP

引用:
原帖由 ccw 於 2011-8-11 23:56 發表

TDP
he use P4 and can tolerate it

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-12 00:22 發表

he use P4 and can tolerate it
But I don't think he want to tolerate one more time, if he is to buy a new computer

Time to CHANGE
Pentium G620 $529 (打擊水貨價 , 記得買多d , 聯仔好少可會cut 價cut 到咁, 好機會   )
ASRock H61  ITX $5xx
買隻 ITX Case

又涼又唔熱又慳電高效能過N 年前既Pentium 4
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴