[硬件] 呢隻點睇

呢隻點睇

http://www.adata.com.tw/index.ph ... ;cid=3&piid=130

事源係 No.1 news
http://www.hkepc.com/7308
引用:
ADATA 9 日宣佈舉行「 ADATA SSD 深水埗瘋狂購物日」,讀者可在本星期六、日 (12 月 10 日、 11 日 ) 於深水埗指定 7 家商戶,均可以用超特惠價錢購買 ADATA 兩款高階型號 SSD 產品,數量有限、活動只限兩天。

特價型號包括 ADATA S510 與 S511 ,其中 ADATA S510 60GB 、 120GB 型號售價分別由 HK$739 、 HK$1,359 減至 HK$699 、 HK$1,099 , ADATA S511 60GB 、 120GB 型號則由 HK$789 、 HK$1,599 減至 HK$729 、 HK$1,199
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

再平多DD 就會考慮

ssd 只信 intel...
始終一死, 毛都recover 唔到一條...

o依?
樓主系dom dom?

咁無野, 當我無講過

引用:
原帖由 jackli 於 2011-12-9 18:44 發表
你問下Intel 320既用家

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-12-9 20:40 發表

你問下Intel 320既用家
320 只系反映 平野無好.,.,,.
應該咁講: 可靠性, 只可以信intel

引用:
原帖由 jackli 於 2011-12-9 20:45 發表

你問下買左B2 stepping的P/H67用家

引用:
原帖由 jackli 於 2011/12/9 18:44 發表
Intel SSD -> 320 發生左咩事
6 系既 B2
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 jackli 於 2011/12/9 20:45 發表

Not now
Even 甩拖
天然系長髮眼鏡娘 最高

之前個FD出左隻511 120G 要UPDATE到最新FW先至唔HANG機
之後就冇事了

引用:
原帖由 dom 於 2011-12-9 21:56 發表

Intel SSD -> 320 發生左咩事
6 系既 B2
咁每個品牌實有D 冏冏 事件的

引用:
原帖由 jackli 於 2011-12-10 08:26 發表

咁每個品牌實有D 冏冏 事件的
Intel 320 > 2 months 7x24 zero failure

抵到爛

CMH快D衝9

引用:
原帖由 potato 於 2011-12-9 21:58 發表
之前個FD出左隻511 120G 要UPDATE到最新FW先至唔HANG機
之後就冇事了
更新完冇事就得啦
:)