[硬件] 查問呢件野係唔係做到 APPLE 果種效果架?

查問呢件野係唔係做到 APPLE 果種效果架?

http://www.hkepc.com/7528
Iomega 雲端伺服器

我指係唔係可以經 WIFI / LAN SHARE D DATA or 係街外都可以做到架?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-10 14:25 發表
http://www.hkepc.com/7528
Iomega 雲端伺服器

我指係唔係可以經 WIFI / LAN SHARE D DATA or 係街外都可以做到架? ...
E4200 已經可以

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-10 14:50 發表

E4200 已經可以
唔係好識整

部份 router 有 usb port 插 USB HDD 已經可以 share / FTP

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-10 15:29 發表
部份 router 有 usb port 插 USB HDD 已經可以 share / FTP
之前我試過插隻 usb 手指落去, 不過無反應

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-2-10 15:31 發表

之前我試過插隻 usb 手指落去, 不過無反應
format / firmware 問題
有D唔食 exFAT / NTFS  食 ext2/ext3
check 清楚先

引用:
原帖由 lctang 於 2012-2-10 15:29 發表
不過講真, usb 真系好唔穩定,
好多個鐘之後, 會突然umount.,,.,.
之後mount 唔返, 一定要cool reboot

引用:
原帖由 jackli 於 2012-2-10 16:26 發表

不過講真, usb 真系好唔穩定,
好多個鐘之後, 會突然umount.,,.,.
之後mount 唔返, 一定要cool reboot
之前試過用 N13U 成個week 都無事