[硬件] 暫時睇中呢部

looks not bad

sony=banq

1 年保 短左d 喎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Fujitsu 3.5G
我諗要 $16k 以上
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

QC 唔 諗下孔明牌 Lenovo Thinkpad X 系?
天然系長髮眼鏡娘 最高

Fujitsu Lifebook P-8020
(最小Footprint,最大Display的全內置機種)

HK$19,750

Fujitsu Lifebook P-8020G
(Embedded 3.5G (HSDPA) WWAN connectivity Up to 7.2Mbps)

HK$21,800

天然系長髮眼鏡娘 最高

Nevermind , X 系有內置 DVD Slim Writer 都要 > 18k
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2009-3-24 02:10:
Fujitsu Lifebook P-8020
(最小Footprint,最大Display的全內置機種)

HK$19,750

Fujitsu Lifebook P-8020G
(Embedded 3.5G (HSDPA) WWAN connectivity Up to 7.2Mbps)

HK$21,800

香港賣咁貴
newegg賣US$1600

引用:
Originally posted by qcmadness at 2009-3-24 02:12:

香港賣咁貴
newegg賣US$1600
Fujitsu .......香港特別貴過人
代理 Sunlite ......維修部就煩d 係 SKW 亞公岩唔就腳

不過無記錯應該幾近你

我部機 S2210 配多舊電 都要 $2K 一舊
我部機都係 $7K 有找買翻黎詐

[ Last edited by dom on 2009-3-24 at 02:19 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2009-3-24 02:17:
Fujitsu .......香港特別貴過人
我部機 S2210 配多舊電 都要 $2K 一舊
我部機都係 $7K 有找買翻黎詐

咁買Sony好過

引用:
Originally posted by qcmadness at 2009-3-24 02:18:

咁買Sony好過
Sony 個價 Ok
維修部 係 Sony 上面之嘛
最多問下有無得加保啦  , 佢個價得一年保真係

TT 個 Style 幾好
我係百記試過機 幾like , 夠細細部
細機 ( < 13" ) 永遠無 AMD 份 ( 我部算係奇機黎架 XD , Fujitsu 無再出後繼機!)
同埋 Onboard Display 多數得 Intel  

"Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD"
我 friend 部 X200 都係呢個 , 高清無問題

[ Last edited by dom on 2009-3-24 at 02:23 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2009-3-24 02:21:
Sony 個價 Ok
維修部 係 Sony 上面之嘛
最多問下有無得加保啦  , 佢個價得一年保真係

TT 個 Style 幾好
我係百記試過機 幾like , 夠細細部
細機 ( < 13" ) 永遠無 AMD 份 ( 我部算係 ...
$14K有部C2D ULV + 1.3kg + 4-6 hr battery life
差唔多啦

不過得1366x768就有d

spec來講fujitsu就好少少, 不過價錢差咁遠, 都係咪攪

引用:
Originally posted by qcmadness at 2009-3-24 02:25:

$14K有部C2D ULV + 1.3kg + 4-6 hr battery life
差唔多啦

不過得1366x768就有d

spec來講fujitsu就好少少, 不過價錢差咁遠, 都係咪攪
你唔要 3.5G Build in 個價平d
但係  富記機都係偏貴的

我呀妹部機 S7110 $11k  ( CASH / EPS , 呀妹做左分期供 12 個月 XDD )
我部 S2210 係貨尾 百記清貨價 $6,980 (CASH / EPS ONLY , 無得分期 )

同樣三年保 , 我見到部 S2210 又係 AMD + ATI + Atheros , 部 EeePC 701 又就完一年保 先死主版 , 諗下諗下  $7K 除三年 計 抵過用 Netbook

所以先買左小鏡號翻黎
天然系長髮眼鏡娘 最高