[硬件] 給dom大看一看...C4F+TC+2000C6...無頂住

給dom大看一看...C4F+TC+2000C6...無頂住

琴日去買左個轉向扣,今日無聊,試下...無頂住啵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

HR-02轉唔到向呀

賓尼你上埋風扇就會明.....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-24 22:31 發表
賓尼你上埋風扇就會明.....
要高左少少 ,落單邊由I/O個邊吹就OK... 我以前無扣一直都系咁樣

回復 #3 dom 的帖子

但系對流個到可能會亂 我AMD唔入case就無咩野所謂

我入左 case 太近會頂側板
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

轉向扣 How much & where can buy

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-24 23:56 發表
我入左 case 太近會頂側板
頂側板 ?唔多明

引用:
原帖由 小童 於 2010-8-25 00:56 發表
轉向扣 How much & where can buy
我前日系慧科買$50

我上係 RAM 位個邊
I/O 位我加左波板糖 (Antec Spot Cool) 直吹供電位
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 17:40 發表
我上係 RAM 位個邊
I/O 位我加左波板糖 (Antec Spot Cool) 直吹供電位
原來系咁供電唔少好熱姐

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-25 17:56 發表

原來系咁供電唔少好熱姐
都唔係架 , 我寧願吹下佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-25 23:27 發表

都唔係架 , 我寧願吹下佢
我一直都無吹

我要nforce呀!! nforce pro 都殺呀!!!