[硬件] 請問邊塊 Z77 會好 D 呀?

請問邊塊 Z77 會好 D 呀?

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

有無人知道 intel 8系 clipset 會什麼時候出呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-28 17:45 發表
有無人知道 intel 8系 clipset 會什麼時候出呀?
7都未出齊就講8

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-28 17:45 發表
無得追,你諗住年年換?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-28 18:20 發表

無得追,你諗住年年換?
佢近乎月月問喎
唔係自己用嘛?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-28 18:20 發表

無得追,你諗住年年換?
如果快出會直接上 8系

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-28 18:46 發表

如果快出會直接上 8系
明年先出

一年一chipset, 廠已經頂唔順
所以明年4-5月前唔會有新chipset

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-5-28 22:45 發表
一年一chipset, 廠已經頂唔順
所以明年4-5月前唔會有新chipset
即係可以等下先 la

頂! 都無呢塊板的 manual 可以 download 既
P8Z77-V PREMIUM
http://www.asus.com/Motherboards ... IUM/#specifications

PK sir 等Haswell 啦
Ivy Bridge 唔值得 Sandy Bridge 用家 Upgrade
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-5-29 17:53 發表
PK sir 等Haswell
Ivy Bridge 唔值得 Sandy Bridge 用家 Upgrade
即係 8系 clip?

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-29 09:10 發表
頂! 都無呢塊板的 manual 可以 download 既
P8Z77-V PREMIUM
http://www.asus.com/Motherboards ... IUM/#specifications
http://www.asus.com/websites/Global/products/w3qfKR4BXnsEhUNS ...
呢塊極品

引用:
原帖由 XT 於 2012-5-29 18:02 發表

呢塊極品
我估賣價要 $2.8k or up

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-29 17:59 發表

即係 8系 clip?
等明年啦