[硬件] ITX NC81 VS 6100EE 開BOX 文

ITX NC81 VS 6100EE 開BOX 文

開箱文

輝煌MP ,平價入門 AMD 780G DUAL LAN ITX 主機板 699元 連WIFI N 卡  VS
GTR代理, 平價入門 AMD 6100EE GIGA LAN 主機板 385 元

比FON 很大,6100EE 更像ITX 板 包裝

大家既配件差不多,一條sata 線 、cd   ,i/o 背片 及 說明書     要玩raid 的朋友注意!

主角出場 NC81 我最愛的綠色 XD WITH 聯強讚助的超頻架個

最後NC81 VS 6100EE 最可惜係 NC81 無PS/2 頭 家中無有USB 鍵盤 現在只能BOOT 開機畫面一試!

[ Last edited by 愚生 on 2010-3-20 at 03:25 ]

你咁會唔會拉爆呢度bandwidth架

引用:
Originally posted by qcmadness at 2010-3-20 03:24:
你咁會唔會拉爆呢度bandwidth架
第一次出BOX文,都俾左你。 你就允許我一次啦。

引用:
Originally posted by 愚生 at 2010-3-20 03:22:
開箱文

輝煌MP ,平價入門 AMD 780G DUAL LAN ITX 主機板 699元 連WIFI N 卡  VS
GTR代理, 平價入門 AMD 6100EE GIGA LAN 主機板 385 元

比FON 很大,6100EE 更像ITX 板 包裝
[img]http://discuz.serve ...
Please update BIOS
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

NC81 發現無超外頻選項!.......   怎麼辦!

幅幅圖都幾百k,點解唔再resize一下呢?

引用:
Originally posted by 愚生 at 2010-3-21 00:56:
根本無預你超
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

發熱量高唔高?

引用:
Originally posted by 愚生 at 2010-3-21 00:56:
ITX唔超得都無所謂啦

引用:
Originally posted by qcmadness at 2010-3-21 03:45:

ITX唔超得都無所謂啦
umm 我塊 Zotac 有得 set FSB , RAM Speed 1T / 2T 詐
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2010-3-21 02:26:

根本無預你超
6100EE 都超到 上250FSB 啦..

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-3-21 02:30:
發熱量高唔高?
熱量出奇地細    唔似得其他780G 咁熱  (用過數十塊780G) 呢塊最COOL) 可能係CPU HS 附近

可能係無 SidePort 既關係?
天然系長髮眼鏡娘 最高