[硬件] ASUS EeePC 1215B

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

MSI 出手了
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1608799
$3,688
漢仔野 我問下有無開心價先

如果確定既話 部 Edge 13 可以賣走了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

E350,真係一件頂爛市嘅產物

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-5-19 23:08 發表
E350,真係一件頂爛市嘅產物
成本同atom差唔多

我真係唔明, 點解 11" 都咁重.....

11" 機仔

MSI U250 ( K325 , 1.3GHz Athlon II X2 , HD4200 )
$ 3180 !!!

MSI U270 尋日 No.1 條友貼個價係 Dealer Price 黎
佢係米傻左
天然系長髮眼鏡娘 最高

認真問

如果比你選擇
- MSI U270
- Lenovo Ideapad S205
- ASUS EeePC 1215B

三部你會選邊部 ??
- 拿出黎唔可以似玩具..

實物見過 U270 , S205 都見得人的,
ASUS 個部 EeePC 樣 就 以前用 701 比 好好多了, 但係要有黑色版我先會考慮

- 電力續航力
E-350 既機應該差唔多的

- 保養
最差係 Lenovo S205 / ASUS EeePC 1215B , 一年保
MSI 無記錯 係兩年
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011/5/20 08:37 發表
我真係唔明, 點解 11" 都咁重.....
我都唔明 點解依家d 13" 機無 Internal DVD Writer
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-20 15:12 發表

我都唔明 點解依家d 13" 機無 Internal DVD Writer
我有wor

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-20 15:01 發表
11" 機仔

MSI U250 ( K325 , 1.3GHz Athlon II X2 , HD4200 )
$ 3180 !!!

MSI U270 尋日 No.1 條友貼個價係 Dealer Price 黎
佢係米傻左
K325 is faster than E350, but consume more power?

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-20 15:12 發表
認真問

如果比你選擇
- MSI U270
- Lenovo Ideapad S205
- ASUS EeePC 1215B

三部你會選邊部 ??
- 拿出黎唔可以似玩具..

實物見過 U270 , S205 都見得人的,
ASUS 個部 EeePC 樣 就 以前用 701 比 好好多了 ...
EeePC 1215B has USB 3.0 , but i like S205 more

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/5/20 15:18 發表

我有wor
頂 , D 廠成日大細超 AMD 機

好在我部 Fujitsu S2210 有
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 bebird 於 2011/5/20 15:54 發表

K325 is faster than E350, but consume more power?
行電頂盡 3 粒鐘 ....
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-5-20 15:18 發表

我有wor
都唔明點解E家D 13吋點解行1.8 hdd

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-5-21 18:44 發表

都唔明點解E家D 13吋點解行1.8 hdd
細hdd > 多d位做其他野

因為1.8" hdd唔平的