[智能電話] 今次毛記都算快

今次毛記都算快

Motorola Atrix MB860 的廠方建議零售價為 $4,980,預計本星期尾正式發售,目前已經接受預訂。

http://www.android-hk.com/news/htc-flyer-motorola-atrix-hk0price/

但D update唔夠快都係無用

吾快過gs2命都無
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 Godgundam 於 25-5-2011 01:13 PM 發表
吾快過gs2命都無

咦,我成日以為出左架喇wo

原來未架

買左pad之後真係唔會理電話.....

epc果便講, 去中移買4千3。

香港魔記寧願平3、5百開賣, 都打死唔肯提供2.3及2.4升級承諾....

引用:
原帖由 Godgundam 於 2011-5-25 01:13 PM 發表
吾快過gs2命都無
同意,最醒水都係LG
做第1部雙核機,起碼搶先GS2兩個月,賺番筆先

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-5-25 21:36 發表

同意,最醒水都係LG
做第1部雙核機,起碼搶先GS2兩個月,賺番筆先
LG?有口皆悲啦!

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-5-25 22:06 發表

LG?有口皆悲啦!
總有跑分人士買番黎玩benchmark.

引用:
原帖由 MacMonster 於 2011-5-25 23:20 發表

總有跑分人士買番黎玩benchmark.
電話買o黎跑benchmark,膠都慳返

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-5-25 10:06 PM 發表

LG?有口皆悲啦!
但係LG 2X唔係已經算好左咩

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-5-25 23:51 發表

但係LG 2X唔係已經算好左咩
你望下No.1班苦主..

LG呢部機,都未過alpha就拎出街賣

引用:
原帖由 rickywk 於 25-5-2011 11:22 PM 發表

電話買o黎跑benchmark,膠都慳返
唔跑高 d 分咁點賣貴 d 喎。

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-5-26 00:20 發表

你望下No.1班苦主..

LG呢部機,都未過alpha就拎出街賣
超短時間有4個firmware update,可算係極品。

引用:
原帖由 lorym 於 2011-5-25 09:34 發表

Motorola Atrix MB860 的廠方建議零售價為 $4,980,預計本星期尾正式發售,目前已經接受預訂。

http://www.android-hk.com/news/htc-flyer-motorola-atrix-hk0price/
啲ONX aftersale,算把啦。