[智能電話] 部S2 終於發現左個問題

部S2 終於發現左個問題

個WiFi 唔係好掂

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 13:00 發表
個WiFi 唔係好掂
wifi sharing ???

引用:
原帖由 lctang 於 2011-6-17 13:02 發表

wifi sharing ???
no
間中失靈, 要熄左wifi再connect先正常
雖然玩左三日第一次係咁

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 13:05 發表

no
雖然玩左三日第一次係咁
ring 王都有人話 wifi 弱

影相不能近焦, 低光 noise 超勁

Viva la vida

我部 Samsung 機 (Galaxy 580) 個 Wi-Fi 最初連好耐先連到
自從升左 2.2 就冇事
:)

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-17 13:05 發表

no
雖然玩左三日第一次係咁

又有天線門?

引用:

no
雖然玩左三日第一次係咁
Ya...Worse than iPhone

Galaxy S: GPS
Galaxy S2: WiFi

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-17 13:33 發表

靠咁樣:shakehand真係好可悲
:)

Galaxy S @2.2.1︰Wi-Fi正常,GPS唔係太得。
Galaxy S @2.3.3︰Wi-Fi唔係太得,GPS正常。
會唔會係Samsung個2.3.3 ROM有問題?

唔係我想串:
唔係話天下無敵既咩????

引用:
原帖由 mdws2001 於 2011-6-17 14:07 發表
Galaxy S @2.2.1︰Wi-Fi正常,GPS唔係太得。
Galaxy S @2.3.3︰Wi-Fi唔係太得,GPS正常。
會唔會係Samsung個2.3.3 ROM有問題?
之前部 arc 行 2.3.3 share wifi 有時都唔得, 但部 sensation 暫時又無事

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-6-17 13:08 發表

ring 王都有人話 wifi 弱

影相不能近焦, 低光 noise 超勁
wifi其實係OK, 至少同我之前部DELL差唔多
係今朝突然間神左一獲
而影相個到, 我想講D人請研究下個SETTING, 佢有微距mode的
又唔見我影唔到微距出黎
原相直出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-6-17 13:33 發表

大佬, 你無得咁比架喎
Iphone 途中咪一樣經歷左好多bug, 到而家4.3先叫做比較完善啦
之前一樣有食電, 信號問題

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-17 14:13 發表
唔係我想串:
唔係話天下無敵既咩????
所以唔好話人地信蘋果教, 做iSlave
事實上, 連一年前的product 都打唔過..