[智能電話] Google Map 5.7 (for Android)

Google Map 5.7 (for Android)

http://googleblog.blogspot.com/2 ... ded-to-labs-in.html

自家OS開放download offline map

所以我鍾意兩條腿走路,操作快感iPhone真係好,但講Google service都係親生OS好

下載中,

一陣出去試下OFFLINE下定唔定到位先

offline map好正
又快又正!

去到幾多layer?

定到位, 唔比SEARCH..好似

咁用 rmap 算....

如果有offline map + peoples 56k 上網 ....米可以快load到地圖+search 到???

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-8 17:29 發表
如果有offline map + peoples 56k 上網 ....米可以快load到地圖+search 到???
我攞塊7" 山寨pad + rmap 去台灣找酒店/bus stop

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-7-8 17:41 發表

我攞塊7" 山寨pad + rmap 去台灣找酒店/bus stop
點解唔開張3G卡玩

我係台灣時,買左一張3G卡, 成日係到定位

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-8 17:52 發表

點解唔開張3G卡玩

我係台灣時,買左一張3G卡, 成日係到定位

因為不support 3G
一張prepaid data SIM幾銀?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-7-8 17:57 發表

因為不support 3G
一張prepaid data SIM幾銀?
你指係台灣?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-8 18:03 發表

你指係台灣?

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-7-8 18:05 發表

今年去完,
一出機場就出大哥大. 好多人買.
佢分1/3/5日(3G上網卡/上網+打電話)

冇4日, 唯有出張5日無限時候無限用量3G PREPAID上網卡, 個時好似係350/360TWD.
要證件登記.

有好正的台妹幫你SET到上到網為止