[智能電話] 老媽子部 SE Aino 壞 Q 左

老媽子部 SE Aino 壞 Q 左

過左保 三個月就壞
插任何 Sim Card 會 HANG 死係 Boot 機畫面

過左保整 又唔係賣/Trade in 又唔值錢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-9 18:36 發表
過左保 三個月就壞
插任何 Sim Card 會 HANG 死係 Boot 機畫面

過左保整 又唔係賣/Trade in 又唔值錢
比你部佢

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/9 21:01 發表

比你部佢
咁 我無電話用?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-9 21:23 發表

咁 我無電話用?
乘機UPGRADE

引用:
原帖由 dom 於 9/7/2011 09:23 PM 發表

咁 我無電話用?
銀河S2
上台好平

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/7/9 21:36 發表

乘機UPGRADE
銀兩不足
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-10 02:40 發表

銀兩不足
買一部1616 頂著先

買少d and 咪夠

引用:
原帖由 lctang 於 2011/7/10 18:26 發表
買少d and 咪夠
兩樣野黎
比左部 Nokia $299 老媽子用算

但係比佢見到報紙廣告
想要部 LG P970 粉紅色 (又會咁橋睇中 LG ? )

嘩頂

天然系長髮眼鏡娘 最高

http://www.price.com.hk/product.php?p=127703
中國移動香港
HK$2,680 行貨價格
行貨,任何plan 半年。

新世界傳動網
HK$2,676

上台價

新世界既話 用緊 可以 Upgrade Plan
變無限上網 (唔怪得我依家GPRS 咁慢啦....我舊plan 要另比錢 $30 每月 1000MB )

月費 就比依家用緊 平 $7
如果我 upgrade plan
1. 老媽子有新機用
2. 我有無限上網 (GPRS / 2.75G) 唔駛就住

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-7-11 13:17 發表
http://www.price.com.hk/product.php?p=127703
中國移動香港
HK$2,680 行貨價格
行貨,任何plan 半年。

新世界傳動網
HK$2,676

上台價

新世界既話 用緊 可以 Upgrade Plan
變無限上網 (唔怪得我依家GPRS ...
GPRS 1000M, not easy to over wor!