[硬件] [求助] 有咩card reader 推介

[求助] 有咩card reader 推介

http://www.transcend.com.tw/Products/ModDetail.asp?ModNo=220&LangNo=1&Func1No=1&Func2No=81
Google 過呢隻好像唔錯 , 但有無其他再推介下

唔熟card reader 只係想買隻好小小 (前後壞左2隻了)

舊年我問過,
D 人都係話 P8 。

我都係用transcend

引用:
原帖由 lorym 於 2011-7-16 11:38 發表
舊年我問過,
D 人都係話 P8 。
R/W 會快 d?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

我以前以為card reader $30 平平地就ok
點知就壞足2隻 (壞card reader 事小, 壞咭data 報廢事大)

聽日去睇睇先

引用:
原帖由 pk1667 於 16-7-2011 12:33 PM 發表

R/W 會快 d?
D 人係話會快 D 架。

不過transcend到而家都仲未有SDXC/USB3.0 card reader

引用:
原帖由 Aware 於 2011-7-16 14:35 發表
不過transcend到而家都仲未有SDXC/USB3.0 card reader

屋企有隻USB 頭斷左線... 想搵辣雞焊番上去, 但乜工具同技術都冇
都諗緊買番隻算...

引用:
原帖由 刺青 於 2011/7/16 11:20 發表
http://www.transcend.com.tw/Prod ... No=1&Func2No=81
Google 過呢隻好像唔錯 , 但有無其他再推介下

唔熟card reader 只係想買隻好小小 (前後壞左2隻了 ...
用緊呢隻 兩年保
上隻買係用左 淨翻唔夠 3 個月保 , 壞左 (只讀不能寫)
拿去 Transcend 專門店 佢一個星期後 打黎話 換左隻全新

舊個隻係粉藍色,  換翻黎變左粉紅
不過讀卡速度重快左
所以 無所謂
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

已買transcend P8
r/w 細file , 快$30 果D 唔止1倍
係接近3倍 果然一分錢一分貨

引用:
原帖由 刺青 於 2011-7-17 17:57 發表
已買transcend P8
r/w 細file , 快$30 果D 唔止1倍
係接近3倍 果然一分錢一分貨
幾銀?

等緊 3.0

引用:
原帖由 lctang 於 2011-7-17 19:31 發表
等緊 3.0
me 2

引用:
原帖由 kof2003 於 17/7/2011 07:28 PM 發表

幾銀?
$89
同我google 2年前個價一樣無減過