[硬件] 有冇人岩洗?

有冇人岩洗?

P4年代既野
今次真係清啦
高清大圖
h ttp://www.imageupload.org/getfile.php?id=76030&a=f5bdb448b634100ddff29da97599b433&t=4e11bea6&o=E32F3902366A5CC68ED08ADFF4A10637E73369067C6D45D98FBFCC9FBFBD621FFE33200236&n=001.JPG

仲有
775 P6VM-A4
http://www.magic-pro.com/product/socket775/P6VMA4.htm

all items not 100% work..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾錢?.. 我想要最底中間VIA 個塊!

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2011-7-4 21:33 發表
幾錢?.. 我想要最底中間VIA 個塊!
唔記得講.!
我唔知係咪100% work
因為係人地唔要,拎出來的
冇打算收錢的
不過你可以比d我既

唉呀 , 無PCI-E DISPLAY

引用:
原帖由 toby 於 2011-7-4 21:49 發表

唔記得講.!
我唔知係咪100% work
因為係人地唔要,拎出來的
冇打算收錢的
不過你可以比d我既
我想問邊度交收!我求一塊行到SATA 唔該
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011-7-4 21:52 發表
唉呀 , 無PCI-E DISPLAY
我都幫我老豆搵緊

引用:
原帖由 愚生 於 2011-7-4 21:56 發表

我想問邊度交收!我求一塊行到SATA 唔該
屯門碼頭

am2 板有興趣

引用:
原帖由 siupy 於 2011-7-4 22:04 發表
am2 板有興趣
冇am2呀..
p4 478咋
個個amd 係754來

引用:
原帖由 toby 於 2011-7-4 22:00 發表

我都幫我老豆搵緊
我要搵張垃圾CARD for server installation and maintenance

any 478 matx mb?

865/845g 478 is better,thx

引用:
原帖由 toby 於 2011-7-4 21:27 發表
P4年代既野
今次真係清啦
高清大圖
h ttp://www.imageupload.org/getfile.php?id=76030&a=f5bdb448b634100ddff29da97599b433&t=4e11bea6&o=E32F3902366A5CC68ED08ADFF4A10637E73369067C6D45D98FBFCC9FBFBD62 ...
咁多野~

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-7-4 23:19 發表

咁多野~
d朋友好囉..換機d野都比我
個陣我亞妹部機唔洗買的,係朋友捐贈