[智能電話] Palm 再見啦...

Palm 再見啦...

我的最後一部Palm..再見啦

迎接我的新機~! SONY Mini PRO~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-7-29 23:31 發表
我的最後一部Palm..再見啦

迎接我的新機~! SONY Mini PRO~!
手已入?:shakehand

FULAM

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2011-7-29 23:32 發表
FULAM
乜X都FULAM

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-29 23:32 發表

手已入?:shakehand
YES~!
手已入
人仔台價$1798 (仲送多張50超市COUPON)

TO wai gor....
http://www.sonyericsson.com/cws/ ... ures_specifications

通訊
Twitter™ - Timescape™ 好友動態通的整合
震動通知
免持聽筒
Sony Ericsson Timescape™
Noise shield 降低噪音
濾除周圍的噪音,讓您的聲音被聽見。

Google Talk™
Facebook™ 應用程式

引用:
原帖由 註冊 於 2011-7-29 23:33 發表

乜X都FULAM

米王 i

重用緊 milestone 路過, 慢到

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-29 23:41 發表
米王 i

唔過二千蚊..有幾米丫..

引用:
原帖由 ivan15 於 29/7/2011 11:34 PM 發表

YES~!
手已入
人仔台價$1798 (仲送多張50超市COUPON)
眼快睇左50張

不過部機幾抵 ...

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-7-29 23:35 發表
TO wai gor....
http://www.sonyericsson.com/cws/ ... ures_specifications

通訊
Twitter™ - Timescape™ 好友動態通的整合
震動通知
免持聽筒
So ...
估唔到低階 SE 都有 Noise shield

唔知可唔可以一洗 SE 收背景聲清過當前使用者把聲呢

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-29 23:41 發表
米王 i

問 BLACKBIRD 拎 ROM , 佢改o左個正野

買部咁低階嘅…………

夠用嗎??