[硬件] 隔離台團購的NAS 開箱

隔離台團購的NAS 開箱

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我見到有買家沽期貨!.. ..  (等唔到) 請問師兄排幾多號?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2011-9-4 01:15 發表
我見到有買家沽期貨!.. ..  (等唔到) 請問師兄排幾多號?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-4 01:20 發表

哈哈 期貨賣家排7X  唔知佢等幾耐?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

開箱文做咩走左去講沽期貨GE

引用:
原帖由 愚生 於 2011-9-4 01:21 發表

哈哈 期貨賣家排7X  唔知佢等幾耐?
佢話補貨好快, 應該唔洗太耐掛

周老闆果然係米王,近期買咁多玩具。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-4 02:12 發表
周老闆果然係米王,近期買咁多玩具。
你又玩我啦, 邊有買咁多玩具呀

做功好似幾好喎,,,

how much? what is the config?
Viva la vida

你真快手, 我琴日拿左個團購case後重未玩佢

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-9-4 23:16 發表
你真快手, 我琴日拿左個團購case後重未玩佢
我都未攪得掂, 佢個NAS OS, 我試左好耐都裝唔到

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-9-4 09:42 發表
how much? what is the config?
底版資料:翔升  D525 ATOM MINI ITX 底版
CPU:Intel D525 CPU
FSB:FSB 667MHz
晶片組:Intel D525+ Nm10
SATA:2* SATA II
MINI PCIE:1* MINI-PCIE
記憶體:DDRIII 667/800
1個的DDR3 SO DIMM插槽
網路:主機板集成1*RT8103E 網卡
音訊:realtek      
MINI PCIE:支持1 MINI PCIE Port
COM口:2*COM
後置面板:1 個 PS/2 滑鼠連接埠 1 個 PS/2 鍵盤埠
1 個 VGA
1個 列印port
1個COM port
4 個 USB 2.0 port
1 個網路插口
3個靈活音訊插口
主機板規格:MINI ITX 170 * 170 mm (長 * 寬)
今次係定制版,所以只有1個lan port,除左呢樣野外,cpu係525非510,其他野一樣
團購價$1650+$10 A-fee

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-4 02:47 發表

你又玩我啦, 邊有買咁多玩具呀
除左呢件,重有早前既GSII及充電等,加加埋埋都唔少錢!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-5 13:29 發表

除左呢件,重有早前既GSII及充電等,加加埋埋都唔少錢!
咁都係一部電話一部Atom電腦姐
部電話我仲記得已經係6月14日買既事喎
師兄你股票上落一日都唔止呢個數啦