[硬件] 拿, 唔好玩野呀 (可能fake)

Now feeling lucky that my Intel board is cheap cheap

Those PCI-E 3.0 ready boards

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-8 09:33 發表

Now feeling lucky that my Intel board is cheap cheap

Those PCI-E 3.0 ready boards
而家就係話明年3月出既底板先肯定支援

一早話過Intel 點會咁好死
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔明, 禁而家主板有UEFI個D, 都係舊版?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-9-8 17:59 發表
唔明, 禁而家主板有UEFI個D, 都係舊版?
最怕係uefi唔可以成個flash, 咁對intel / amd都係大件事

身為一個玩家,玩低階野我是拒絕的.

係用家就唔會理得咁多啦,除非PCI-E 3.0打機真係比PCI-E 2.0快好多.
不過Ivy.....
ロストックで風を攫うや思い出す

我粒u +版都唔駛1k
有乜所謂

引用:
原帖由 Henry 於 2011-9-8 19:06 發表

身為一個玩家,玩低階野我是拒絕的.

係用家就唔會理得咁多啦,除非PCI-E 3.0打機真係比PCI-E 2.0快好多.
不過Ivy.....
可能要再買過板

咦,唔玩VRM改玩UEFI呀?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-9-8 18:06 發表

最怕係uefi唔可以成個flash, 咁對intel / amd都係大件事
但BIOS 唔係一直都唔會FULL FLASH 的咩?
好似有D BLOCK 係SET死左唔WRITE GA

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-9-8 20:52 發表

但BIOS 唔係一直都唔會FULL FLASH 的咩?
好似有D BLOCK 係SET死左唔WRITE GA
bios會full flash...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-9-8 19:52 發表

可能要再買過板
唔好濟.....
希望Intel唔會玩野.

不過當年我塊G965都係話玩到Conroe就收皮,結果比我塞到粒Q66落去.
希望可以又來一獲.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2011-9-9 04:05 發表

唔好濟.....
希望Intel唔會玩野.

不過當年我塊G965都係話玩到Conroe就收皮,結果比我塞到粒Q66落去.
希望可以又來一獲.
q66係conroe x2, 點同