[智能電話] SE XPERIA ARC S $3,998 接受預訂

SE XPERIA ARC S $3,998 接受預訂

呢個價好驚我忍唔住狗衝去換電話

請問係 3D 方面如何呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 17/9/2011 03:59 PM 發表
請問係 3D 方面如何呀?
連去TV先有3D

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-9-17 16:10 發表

連去TV先有3D
唔該晒, 即係可以慳番 咁請問 HTC 部 3D 又如何呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 17/9/2011 04:11 PM 發表

唔該晒, 即係可以慳番 咁請問 HTC 部 3D 又如何呀?
3D效果我試過LG好睇過HTC(無咁暈),但 HTC樣好好多,所以比我都係要HTC算

LG真係好柒,後面膠到

講mon, LG得800x480,行2.2
HTC 960 x 540 行2.3.3定2.3.4
LG得512MB RAM,HTC有1GB(唔好理佢dual唔dual)
點都係HTC先

其實arc S未即係arc改用白同粉紅色殼咋喎

引用:
原帖由 dannyboy 於 17/9/2011 04:18 PM 發表
其實arc S未即係arc改用白同粉紅色殼咋喎
唔係,CPU由1GHz去到1.4GHz,無了

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-9-17 16:17 發表
講mon, LG得800x480,行2.2
HTC 960 x 540 行2.3.3定2.3.4
LG得512MB RAM,HTC有1GB(唔好理佢dual唔dual)
點都係HTC先
唔知 HTC 幾時先肯減價呢?

引用:
原帖由 pk1667 於 17/9/2011 04:21 PM 發表

唔知 HTC 幾時先肯減價呢?
行貨賣街既3D機得HTC同LG兩部,除非有其他廠出,如果唔係都幾難減:shakehand

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-9-17 16:23 發表

行貨賣街既3D機得HTC同LG兩部,除非有其他廠出,如果唔係都幾難減:shakehand
SAMSUNG 快 D 出 la

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-9-17 16:19 發表

唔係,CPU由1GHz去到1.4GHz,無了
ROM 同RAM都無加

同ARCO有咩分別?

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 17/9/2011 11:14 PM 發表
同ARCO有咩分別?
arco HK無行賣,arc S有:shakehand