[硬件] 團購 U-NAS

團購 U-NAS

有無人有性趣

4/6/8 bay

有冇details??
唔知係咪太多AV,E家個兩bay唔夠裝
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2011-10-7 14:28 發表
有冇details??
唔知係咪太多AV,E家個兩bay唔夠裝
請去 no. 1 參考人地團購
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-7 14:27 發表

有無人有性趣

4/6/8 bay
我都係諗唔掂隻火牛

umm...好似ok wor..不過用咩電源??1U?
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-7 14:31 發表
我都係諗唔掂隻火牛
flex 牛咋喎

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-7 14:34 發表

flex 牛咋喎
要可靠就選擇唔多 la

2百磅你就唔移

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-7 14:37 發表

2百磅你就唔移
又唔係電子玩物...

LINK??

引用:
原帖由 fo2live 於 2011-10-7 14:44 發表
LINK??
C C
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

What os is nas using, sorry XD

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2011-10-7 15:38 發表
What os is nas using, sorry XD
U-NAS

Easy to config? Nas is used to connect router? Can I use it to record thru tv box(magictv)? And watch the record in computer?

seems ok woo...but just want the case...