[智能電話] Neo V手已入

Neo V手已入

SMV 9折 + Trade-in Milestone,實拎$1380出o黎,部機爽好_多!

我都想出呢部,見佢個螢幕幾靚,幾細緻,影相雖然比neo(8MP)降左,但仍然唔錯....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-10-16 02:22 發表
我都想出呢部,見佢個螢幕幾靚,幾細緻,影相雖然比neo(8MP)降左,但仍然唔錯....
佢個芒有o的over saturation

SONY 依批XPERIA, 已經好好多~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-10-16 21:13 發表
SONY 依批XPERIA, 已經好好多~!
你指LCD?

只講Neo V(我手上只得佢),差iPhone 4同HP Pre 3好多
當然,2K幾,交晒功課了

Pre3 is cheaper

引用:
原帖由 bebird 於 2011-10-16 23:04 發表
Pre3 is cheaper
跳樓價就係,原價邊得呀

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-16 21:20 發表

你指LCD?

只講Neo V(我手上只得佢),差iPhone 4同HP Pre 3好多
全條線由mini 到arc S
雖然都係一個涵, 但勝在外型美觀
又唔算好貴

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-10-16 23:19 發表

全條線由mini 到arc S
雖然都係一個涵, 但勝在外型美觀
又唔算好貴
Ray係另一隻LCD panel,Arc S又係另一隻

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-16 21:20 發表

你指LCD?

我早一星期前上Sony Style試,唔知佢地有冇特別做手腳,部機幾OK喎。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-16 23:37 發表

Ray係另一隻LCD panel,Arc S又係另一隻
Arc S單核機仍賣咁既價(上台都要$33xx?),係咪"獨特"左d呢?!
各位吹部友多多保重!

引用:

你指LCD?

pre3 個IPS真係唔錯
當然touchpad 個IPS更正啦

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-10-17 00:39 發表

我早一星期前上Sony Style試,唔知佢地有冇特別做手腳,部機幾OK喎。
一向sony 機表面睇都唔太衰
但內涵好唔好就見人見智

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-10-17 10:17 AM 發表

一向sony 機表面睇都唔太衰
但內涵好唔好就見人見智
無可否認SE tune得好smooth