[智能電話] 擠牙膏式放貨,成就iPhone 4s 港行衝上7000大關

擠牙膏式放貨,成就iPhone 4s 港行衝上7000大關

每晚咁樣擠牙膏式放貨,真係要寫個服字俾蘋果!

無一晚買到

引用:
原帖由 XT 於 2011-11-15 12:10 發表
無一晚買到
唔可以用買字,係應該用搶字...

每晚佢都唔知有冇放100隻4s出o黎俾人搶

引用:
原帖由 XT 於 2011-11-15 12:10 發表
無一晚買到
網上?

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-11-15 12:11 發表

肯定無
得果幾秒鐘開賣時間 電腦慢啲都入唔到去揀貨

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2011-11-15 12:12 發表

網上?
係呀

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2011-11-15 12:12 發表

網上?
網上+iPhone App

APPLE 的成功之道, 在於steve jobs
Steve jos 的成功之道, 在於佢的marketing 做得好

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-11-15 12:11 發表

放10,000隻

and then delete order

finally ship out 100隻

呢d市場策略真夠絕!

當然,亦要多得d大陸傻瓜肯咁高價去買。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

沒有蝗蟲
萍果早pk鳥

查實佢網上果次係開o左幾耐呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-11-15 12:25 發表
呢d市場策略真夠絕!

當然,亦要多得d大陸傻瓜肯咁高價去買。
唔係黃金唔係鑽石,
工廠倒模mass production都可以熱炒;
全世界傳媒又幫佢賣免費廣告…………

Apple嘅marketing唔到你唔服。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-11-15 12:32 發表

唔係黃金唔係鑽石,
工廠倒模mass production都可以熱炒;
全世界傳媒又幫佢賣免費廣告…………

Apple嘅marketing唔到你唔服。
my colleague who lost iP4 and bought htc sensation
first day using felt like with the UI
now , a week or two, still with UI

Apple in some way like Singapore

take away your freedom and give you simple life

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-11-15 12:29 發表
查實佢網上果次係開o左幾耐呀?
我只知3號開過唔夠一個鐘
回收價7萬蚊都無用
D貨仲係處理中
要月尾先送來
到時可能得返6千蚊
~成日唔夠訓的鬼~