[硬件] Turion x2 TL-68 ?!

Turion x2 TL-68 ?!

2GHz => 2.4GHz 會唔會快好多呢
http://item.taobao.com/item.htm?id=8984703691&
TL-60 -> TL-68

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

唔會

ZM88好

我好似有部用緊TL56 or 58

反而如果幫部INTEL T1400 CELERON 換粒CPU, 會唔會快好多呢
佰零人仔都有粒

Socket S1G2最好用ZM87..
ZM88雖然行2.5GHz,但因為除頻問題,記憶體只行到357MHz(DDR2 714)..
ZM87行2.4GHz,可以行足DDR2 800速度.

引用:
原帖由 byleung 於 2012-3-30 11:26 發表
反而如果幫部INTEL T1400 CELERON 換粒CPU, 會唔會快好多呢
佰零人仔都有粒
socket?

引用:
原帖由 62561 於 2012/3/30 13:04 發表
Socket S1G2最好用ZM87..
ZM88雖然行2.5GHz,但因為除頻問題,記憶體只行到357MHz(DDR2 714)..
ZM87行2.4GHz,可以行足DDR2 800速度.
我部 Notebook 應該用唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-30 14:23 發表

我部 Notebook 應該用唔到
同一代架喎..
後來嘅M300/M500/M600就話用唔到嗟..