[硬件] 請問 ATI 7系中低階 CARD 會幾時出呀?

請問 ATI 7系中低階 CARD 會幾時出呀?

段估 E+ 無理由買 6系姐
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Rename卡, 你仲會買?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-4-23 00:54 發表
Rename卡, 你仲會買?
即係 6系改名當 7系?  

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-4-23 00:57 發表

即係 6系改名當 7系?  
A/N都係

咁我都係求其買張啱心水的 6系 card 算 la

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-4-23 00:59 發表
因為低階俾IVB / Trinity搶哂

一係買HD7750 class

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/4/23 00:46 發表
段估 E+ 無理由買 6系姐
7 系 最低係 HD7750 已經賣緊
再低d 全部 Rename HD66xx / HD65xx
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/4/23 00:59 發表
HD 6670 = HD7670
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-4-23 01:01 發表

因為低階俾IVB / Trinity搶哂

一係買HD7750 class
唔知有無單槽 + 唔需要插電的 display (最好係 2 dvi or dvi + dp) 呢

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-4-23 09:09 發表

唔知有無單槽 + 唔需要插電的 display (最好係 2 dvi or dvi + dp) 呢
7750??

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012-4-23 13:30 發表

7750??
有單槽咩?

ps : 我係 itx 用

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-4-23 15:03 發表

有單槽咩?

等下就有架喇

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2012/4/23 13:30 發表

7750??
7750 無 Dual DVI
7 系本身公版都 cut 左個 DVI
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/4/23 15:03 發表

有單槽咩?

你等 HD7750 Low profile 吧
照 HD6670 咁款 同 功耗 , Sapphire 唔會唔食埋條水下話
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-4-24 00:56 發表

7750 無 Dual DVI
7 系本身公版都 cut 左個 DVI
I/A都放棄DVI換DP