[智能電話] 我癡左線,買左部Galaxy Nexus..

我癡左線,買左部Galaxy Nexus..

荃灣水貨即日鮮賣$2580,行貨$3480,不過大家都知三星貨要去指定零售商買,細舖可能冇保.
最後走去領域,日本水貨,$3380,有18個月保,叫做買個安心.
乜都冇得送,芒貼連機套$70,另買一個腰袋$130.

你咪好 我連佢都買唔起

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-6-10 23:19 發表
你咪好 我連佢都買唔起
me2

其實係咁,渣打信用卡要我今個月碌$4000,否則收我$1800年費.
我知有得waive,但我幾個月前已經想將「親生仔」帶返屋企.
所以借呢個機會買左呢部機..

鬼域有保等於冇保.

早知我賣返部野比你啦.
ロストックで風を攫うや思い出す

咁你記得認返親生老豆,我部仲係4.02annoy:

朋友講笑話呢部係私生子

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-11 01:58 發表
咁你記得認返親生老豆,我部仲係4.02annoy:
快D Flash親生ROM啦,然後上404.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2012-6-10 23:44 發表
早知我賣返部野比你啦.
你好唔LIKE 咩

引用:
原帖由 62561 於 2012-6-10 23:13 發表
荃灣水貨即日鮮賣$2580,行貨$3480,不過大家都知三星貨要去指定零售商買,細舖可能冇保.
最後走去領域,日本水貨,$3380,有18個月保,叫做買個安心.
乜都冇得送,芒貼連機套$70,另買一個腰袋$130. ...
咁俾在我會買2580 算
預左刷ROM 玩野死左唔L恨

引用:
原帖由 Henry 於 2012-6-11 06:26 發表

快D Flash親生ROM啦,然後上404.
仲有保用,後父斷糧之後先認親生老豆

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-11 10:03 發表

仲有保用,後父斷糧之後先認親生老豆
繼父唔比飽飯食, 淨係比自己d仔 (*** S3 已經4.0.3 定4.0.4)
我梗係搵番親父算

引用:
原帖由 孔明 於 2012-6-11 10:06 發表

繼父唔比飽飯食, 淨係比自己d仔 (*** S3 已經4.0.3 定4.0.4)
我梗係搵番親父算
s3我肯定係4.0.4

不過好似有wifi不停connect問題

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-11 10:13 發表

s3我肯定係4.0.4

不過好似有wifi不停connect問題
*** 呢個繼父
不過算啦我已經認祖歸宗