[硬件] hdd個價係唔係又升左?

hdd個價係唔係又升左?

見到人講泰國又水災,hdd價又升過,咁我砌機時個hdd洗唔洗成千蚊先買到2tb

泰國,你唔好開工廠啦,直接將個國家用水壩圍起,賣水比其他國家​足以解決唔少人o既食水問題

都唔明點解d硬碟公司唔改去其他地方生產...?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

我聽日落去收下風
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

佢再炒上, 冇人買架啦.

宜家, 我出機, 已經一半出SSD

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-6-14 23:51 發表
都唔明點解d硬碟公司唔改去其他地方生產...?
因為大部分半導體工程師,
都係 馬來西亞/新加坡/菲律賓人。
同一個行業,又唔可以太過集中晌
新加坡.....

899 2T

唔係下, 又升過

即係叫人買ssd 啦

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 00:02 發表
我聽日落去收下風
等你消息, 如果堅就聽日落去 ssp 入隻 3TB 先
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

上星期入左兩隻2tb @ 810咪好好彩

剛剛隻Hitachi就來玩完先搞d咁嘅野

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-6-15 10:20 發表
上星期入左兩隻2tb @ 810咪好好彩
原來係米王你掃起左個價!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-6-15 13:13 發表

原來係米王你掃起左個價!
隔離post T字頭果個就米王,我呢D.......

我係諗住入2tb行raid打造3d影院嘛

宜家差部電視同1186 player就搞掂,新router同nas運作良好

呢段時間至七月尾郁手時間,要搵返d 3d bd iso先

Lunch 先落去報告
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-15 13:35 發表
Lunch 先落去報告
等你報告
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們