三星電話保養問題

三星電話保養問題

同街舖買係咪無保養

想買 S3
happily ever after.

指定分銷商

引用:
原帖由 lctang 於 2012-10-5 17:14 發表
指定分銷商
https://www.facebook.com/notes/s ... %86/443805052297124

睇完都唔係好肯定

引用:
原帖由 狗糧 於 2012-10-5 17:17 發表

https://www.facebook.com/notes/s ... %86/443805052297124

睇完都唔係好肯定 ...

引用:
原帖由 狗糧 於 2012-10-5 17:17 發表

睇完都唔係好肯定 ...
以下舖頭一定受保, 其他唔包
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 註冊 於 2012-10-5 17:19 發表

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-5 17:20 發表

以下舖頭一定受保, 其他唔包
你地究竟有無睇到嗰篇 facebook note

cancel

引用:
原帖由 狗糧 於 2012-10-5 17:22 發表

你有冇聽過買***唔係出台機就出水機

引用:
原帖由 註冊 於 2012-10-5 17:30 發表

***九流 service
Viva la vida

引用:
原帖由 狗糧 於 2012-10-5 17:22 發表

我只知道曾經出現過唔係果個 list 買的機就俾 *** 當係水機而唔受 *** 保
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 註冊 於 2012-10-5 17:30 發表

Ian Benjamin Chan GALAXY NEXUS 入個IMEI 話我唔係行貨... 明明我就係FORTRESS 買既...
6月1日 1:10
Daniel Chan 我入左我部GALAXY Note個IMEI之後;佢話我唔係行貨-___-!
但明明我係人仔到出嫁喎-___-咁姐係點?
6月1日 2:37
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-10-5 17:35 發表

Ian Benjamin Chan GALAXY NEXUS 入個IMEI 話我唔係行貨... 明明我就係FORTRESS 買既...
Daniel Chan 我入左我部GALAXY Note個IMEI之後;佢話我唔係行貨-___-!
但明明我係人仔到出嫁喎-___-咁姐係 ...
佢話有LABEL 先有得CHECK~

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-10-5 17:35 發表

但明明我係人仔到出嫁喎-___-咁姐係 ...
That link is only for Synergy/Kintech, Fortress ones are not distributed by them.