[硬件] 尋晚終於買左張PQI Air Card………

尋晚終於買左張PQI Air Card………

水貨$438,買黎玩下囉…………

transfer rate算快(與同類產品比),
過相落Note2、GS3同10.1有接近2MB/sec;
兼容性就一般,部Sony HX100V完全唔得!!
仲有幾食電下,如果長開WiFi,D電倒水咁,
熄相機係裡面拎張card出黎,直情熱到有少少辣手…………

不過一切都無所謂了,
太座玩得好開心,幾百蚊買件衫俾佢都唔只。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$4xx仲要另加M-SD?

引用:
原帖由 siupy 於 2012-11-16 12:10 發表
$4xx仲要另加M-SD?
水貨$438包一張雞肋4GB Class4;
行貨最平$550,包一張16GB Class10…………

我本身已經大把Micro SD,
當玩具啫,當然慳得就慳。

i've never known there is such product

唔係台灣話咗hx100v 唔support架喎...

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-11-16 12:40 發表
唔係台灣話咗hx100v 唔support架喎...
我知,搏一搏嘛!
呢部唔得,我仲有其他機………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-11-16 12:53 發表

我知,搏一搏嘛!
呢部唔得,我仲有其他機………
我都有諗過買佢...但我部機唔肯定用唔用到...
萬一唔得就...

最緊要玩得開心

我講你女人

我仲以為一般女性已經習慣寧願用手機添
:)

香港有無Toshiba o個張...呢張應該會好過PQI

:O eyefi係包4G/8G inside...我覺得咁好D

http://www.toshiba.co.jp/p-media/flashair/spec_j.htm#p3
若果大家都係買水貨,呢張Toshiba抵玩好多,8GB都係6000 yen有找,而且兼容性好過PQI,但同Eye-Fi都仲差D,但firmware算update得幾密,同埋最重要係慳電過Eye-fi

忍唔住要講句:米王新玩具
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-11-16 13:20 發表
忍唔住要講句:米王新玩具
幾舊水氹女人抵到爛啦

咪就係
引用:
原帖由 註冊 於 2012-11-16 13:24 發表

幾舊水氹女人抵到爛啦