[硬件] 問問 N 記短 card?

問問 N 記短 card?

最好係中高階 or up + 想有 2 x dvi

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013-4-24 16:46 發表
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=13242
N 咭
hk 賣 $32xx 呀!

PCB and component  cut cost edition
no good

請問 n card  如果要咁短唔計 670 新果張其他最 top 係唔係只有 650 咋?

請問 N card 650 等於 A card 什麼 level 呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2013/4/29 11:40 發表
請問 N card 650 等於 A card 什麼 level 呀?
GTX650 is between HD7750 & HD7770
GTX650Ti is HD7770 class (faster than 7770) , slower than 7790
GTX650Ti Boost is between 7790 ~ 7850 1GB

GTX650Ti Boost have short version ( Inno3D)

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-29 12:46 發表
GTX650Ti Boost have short version ( Inno3D)
請問 660 係唔係無短 card 呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2013/4/29 12:57 發表

請問 660 係唔係無短 card 呀?
Galaxy is not
I doubt Inno have...they have twin fan= long PCB

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-4-24 17:22 發表

hk 賣 $32xx 呀!
佢認為你買得起
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-4-29 13:00 發表

佢認為你買得起
最初以為係千零蚊就可能會買

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-29 12:59 發表

Galaxy is not
I doubt Inno have...they have twin fan= long PCB
即係重點都係 650 到

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-30 00:13 發表
http://www.galaxytech.com/__EN_G ... ductDetail?proID=39
建議你睇下實物夠唔夠短
但我想搵 2 x dvi output, 不過下星期我都會落 ssp 既, 到時再望下先, thx!