[硬件] AMD CPU己完蛋

AMD CPU己完蛋

我x,換牛換mb都係無畫面無beep聲.

不過拎隻牛同張3d卡去第二部機都無事.

原來係粒AMD u己死
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好

用左幾耐?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-5-19 14:29 發表
用左幾耐?
x4 840,唔係d 老爺u.我估大约2年咋.
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好

引用:
原帖由 dellasus 於 2013-5-19 14:33 發表

x4 840,唔係d 老爺u.我估大约2年咋.
Claim warranty

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-5-19 14:40 發表

Claim warranty
how about buy a new fx cpu

老肛: 執 _ o左佢啦 .jpg

舊的唔去, 新的點黎呢?
doo..m = =

引用:
原帖由 XT 於 2013-5-19 15:05 發表
老肛: 執 _ o左佢啦 .jpg
填RMA form 竟然會server error,

Oh, AMD

dom:AMD CPU冇咁易死,一定係你唔識用。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

我見到既死 Intel U 係吹部case 多過 AMD

淨計 LC 已經兩次
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dellasus 於 2013/5/19 14:28 發表
我x,換牛換mb都係無畫面無beep聲.

不過拎隻牛同張3d卡去第二部機都無事.

原來係粒AMD u己死
用咩板
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

出現了
doo..m = =

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-19 18:00 發表

用咩板
asrock 770 am3+同新買的 970 pro3 2.0

填咗RMA form,AMD 回咗auto reply連ticket number.

不過我記得x4 840一早停產,唔知佢會有乜u 換比我.

引用:
原帖由 dellasus 於 2013/5/19 18:04 發表

asrock 770 am3+同新買的 970 pro3 2.0

填咗RMA form,AMD 回咗auto reply連ticket number.

不過我記得x4 840一早停產,唔知佢會有乜u 換比我.
無U 換應該係退錢
天然系長髮眼鏡娘 最高