[硬件] mac book pro retina 整好未呢?

mac book pro retina 整好未呢?

有retina果D成萬七銀, 但好似話屏幕, SSD, 同graphic card 都曾經好多人出事..

...到底apple fix左D問題未呢?

我又聽唔到有人話出事wo

My mbpr works fine

Have apple care GA ma

U program 有Apple offer... 邊部先至抵用呢?

MBP 13.3" retina 128Gb SSD - HK$ 9,799

MBP 13.3" retina 256Gb SSD - HK$ 11,168

MBP 15" retina 256Gb SSD - HK$ 14,488

MBP 15" retina 512 SSD - HK$ 18,288
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁平GE
梗係萬8哥部

見15" rMBP 翻新再有平版促銷, 手多多整部玩下~

希望唔好比LG屏玩謝

引用:
原帖由 tamalemon 於 14/8/2013 16:16 發表

見15" rMBP 翻新再有平版促銷, 手多多整部玩下~

希望唔好比LG屏玩謝

引用:
原帖由 bebird 於 2013-8-14 16:46 發表

根據隔離台的講法,呢批翻新機好可能大部份係LG屏,所以比人係咁退貨,做成積壓。

所以,好可能係一個自找麻煩的爛生果

12388 個部正呀

引用:
原帖由 kclee514 於 2013-8-14 19:42 發表
12388 個部正呀
個定價係香港有小小不合理地平

我認為AAPL好少死錯人
到底真係荀
定係伏
冇人知架
因為retina款係有過伏的

(其實美國近排久不久仲平過香港小小, 有可能係corp policy促銷多於香港有伏...)

引用:
原帖由 tamalemon 於 2013-8-15 00:37 發表

個定價係香港有小小不合理地平

我認為AAPL好少死錯人
到底真係荀
定係伏
冇人知架
因為retina款係有過伏的

(其實美國近排久不久仲平過香港小小, 有可能係corp policy促銷多於香港有伏...) ...
買埋apple care 怕咩

到左貨

九成五新

check左應該係LG屏

無奈~

跑一次測試, 又冇見到殘影

咁............ 唯有當無事發生la

引用:
原帖由 tamalemon 於 16/8/2013 11:58 發表
到左貨

九成五新

check左應該係LG屏

無奈~

跑一次測試, 又冇見到殘影

咁............ 唯有當無事發生la
enjoy
i7

lemon 大真有米..
願燈力與我常在