[智能電話] iOS 7有一樣無大量宣傳功能

iOS 7有一樣無大量宣傳功能

Safari, Mail app有字典功能,應該話用standard text box就有

6.13都有 definition ..,,.,.

iOS 7 可以 Jailbreak 啦?

引用:
原帖由 jackli 於 2013-9-27 23:58 發表
6.13都有 definition ..,,.,.
但無記錯係得英文

引用:
原帖由 bondleung 於 2013-9-27 11:58 PM 發表
iOS 7 可以 Jailbreak 啦?
未,不過班人話好有信心……

@@..我冇o既
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-9-28 00:30 發表
@@..我冇o既
highlight 個字然後按定義,如果空白就按manage 再install 返個字典

頂,我得殘體字典
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

IP4有冇得上iOS7?

引用:
原帖由 62561 於 2013-9-28 01:13 發表
IP4有冇得上iOS7?
有,但唔建議,因為唔順...
我ipad2上都覺得唔順,就算iphone5上都只係合格
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-9-28 01:22 發表

我堂細佬用iphone4上左iOS7,佢話lag到傻左

引用:
原帖由 ukiya 於 2013-9-28 09:18 發表

我堂細佬用iphone4上左iOS7,佢話lag到傻左
其實update 之後頭個幾頭鐘係會lag啲同熱啲
不過之後會好少少

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-9-28 00:10 發表

未,不過班人話好有信心……
話出702後出,太多bug要等等先

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-9-28 01:08 發表
頂,我得殘體字典
頂住先啦

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-9-28 01:22 AM 發表

OTA?經itune好似冇咁lag,我屋企兩部iphone5 up左都唔lag